fbpx
July 16, 2019
  • 6:15 am Live η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους του Λεκανοπεδίου
  • 2:23 pm Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί για ληστείες με δράση από Ελευσίνα μέχρι την Βούλα
  • 1:42 pm 0 Καιρός – Αντίνοος: Έκτακτη ανακοίνωση από την Περιφέρεια Αττικής
  • 9:20 am Δήμος Ηλιούπολης Πρόσληψη 3 ατόμων με σύμβαση 8μηνης διάρκειας
  • 8:52 am Florence: Φάλτσο Σοπράνο σήμερα 15/07 στην Ακτή Βουλιαγμένης
  • 8:05 am Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2019 με Mary Poppins Returns

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έγραψε το κύριο άρθρο που φιλοξενήθηκε στην έκθεση του ιδρύματος.

Είναι το ιδρυμα που κάθε χρόνο, στη ετήσια έκθεση του παραχωρεί το κύριο άρθρο του σε έναν Δήμαρχο από τις πόλεις που βραβεύθηκαν με Γαλάζια σημαία.
Φέτος ήταν η σειρά της Γλυφάδας μας, και ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου έγραψε το κύριο άρθρο που φιλοξενήθηκε στην έκθεση του ιδρύματος.
Η τιμητική αυτή διάκριση είναι υψίστης σημασίας αφού μέσα από αυτό το άρθο η Γλυφάδα, λαμβάνει μεγάλη διαφημιστική προβολή σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
O Δήμαρχος Γλυφάδας κος Γιώργος Παπανικολάου σε ανακοίνωση του για το θέμα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά
“Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τη Γλυφάδα μας να φιλοξενείται στην Παγκόσμια Ετήσια Έκθεση του οργανισμού που απονέμει τις γαλάζιες σημαίες και μάλιστα σε περίοπτη θέση.
Κάθε χρόνο το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (FEE) δημοσιεύει την ετήσια έκθεσή του και παραχωρεί το κύριο άρθρο της σε Δήμαρχο ενός από τους Δήμους διεθνώς που βραβεύτηκε με γαλάζια σημαία.
Φέτος η τιμή αυτή έγινε στη Γλυφάδα κι έτσι με μεγάλη χαρά έγραψα το άρθρο, που διαφημίζει τη Γλυφάδα μας στα πέρατα της γης.
Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην παραλία μας και είναι πραγματικά φοβερό το συναίσθημα να βλέπουμε αυτή τη δουλειά να αναγνωρίζεται.
Μόλις αναλάβαμε τη δημοτική αρχή, το Σεπτέμβριο του 2014, ξεκινήσαμε αμέσως τον ευπρεπισμό και το νοικοκύρεμα της παραλίας μας. Διώξαμε τις αυθαιρεσίες. Ανακαινίσαμε την πρώτη και την τρίτη μαρίνα. Φτιάξαμε για πρώτη φορά παιδική χαρά στην παραλία. Τοποθετήσαμε το Seatrac για ΑμεΑ – πρώτο σε χρήση πανελλαδικά την τελευταία τριετία. Καθαρίσαμε, δενδροφυτεύσαμε και οργανώσαμε τις παραλίες μας και πέρυσι βραβευτήκαμε για πρώτη φορά στην ιστορία με τρεις γαλάζιες σημαίες!
Αυτές τις μέρες ολοκληρώνουμε την κατεδάφιση μιας ακόμα αυθαίρετης κατασκευής στην πρώτη παραλία. Και δεν σταματάμε εδώ. Όλη η ακτογραμμή της Γλυφάδας, που μετά από πολύ αγώνα και προσπάθεια ήρθε στο Δήμο Γλυφάδας από την ΕΤΑΔ, θα αποδοθεί στους πολίτες και η πόλη μας θα αποκτήσει επιτέλους το παραλιακό μέτωπο που της αξίζει.
Χάρη μάλιστα σε αυτή την ενέργεια, ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, όπως συνέβη με τόσες άλλες εκτάσεις στην Ελλάδα.
Με τη στήριξη των συμπολιτών μας στις 26 Μαϊου, θα συνεχίσουμε με την τολμηρή, βιώσιμη ανάπλαση όλου του παραλιακού μετώπου, με νέους πεζόδρομους και ποδηλατόδρομους, χώρους άθλησης και αναψυχής, παιδότοπους, νέες δενδροφυτεύσεις  και πολλές ακόμα ήπιες παρεμβάσεις.”

Διάβασε άλλα νέα για την Γλυφάδα εδώ
Νότια Προάστια 20/04/201

γλυφαδα
Γλυφάδα
Γλυφάδα

Εγγραφείτε στο Newseltter του Notiatoday.com
για να ενημερώνεστε πριν απ' όλους για ειδήσεις
& νέα της αγοράς που αφορούν
τα Νότια προάστια της Αθήνας

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Tα δεδομένα που θα μας στείλετε θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αποστολή newsletter και δεν πρόκειται να δωθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.